Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Και η ανακύκλωση συνεχίζεται.......

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε στο σχολείο μας μία μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών μας, των γονέων τους αλλά και των ίδιων των εκπαιδευτικών σε σημαντικά περιβαλλοντικά θέματα, όπως "η αξία του νερού και της ορθολογικής χρήσης του" καθώς και η ανακύκλωση κάθε είδους ανακυκλώσιμου υλικού! Μετά από δύο χρόνια τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Το σχολείο είναι από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο σχολείο της πόλης στην συλλογή καπακιών! Τρανό παράδειγμα οι δύο μαθητές της Δ' τάξης του σχολείου μας, Περιστέρη Αλεξανδρου και Μπολμποτζή Ραφαήλ, που με την βοήθεια και των υπόλοιπων μαθητών της τάξης συγκέντρωσαν 58.000 καπάκια! Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους και δε όσους τα βοήθησαν! 
Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε την πρώτη παράδοση 48 κιλών χαλασμένων μικροσυσκευών και λαμπτήρων.! Και συνεχίζουμε! το μόνο που ζητάμε είναι η βοήθειά σας και άχρηστα πράγματα που έτσι κι αλλιώς θα πετούσατε!
Το Αλφαβητάρι του νερού
Η διαφήμιση και το αλφαβητάρι είναι δημιουργίες του παρελθόντος, αλλά παραμένουν τόσο  δικές μας, αγαπημένες και σημαντικές δουλείες, που ένιωσα την ανάγκη να τις ξαναμοιραστώ μαζί σας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου