Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Οδηγίες για τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου












Λειτουργία Ολοήμερου Σχολείου
Με την ευκαιρία αυτής της γραπτής επικοινωνίας θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Φέτος θα είμαι καθημερινά ο υπεύθυνος του ολοήμερου τμήματος. Λίγα λόγια λοιπόν για τη λειτουργία του τμήματος.
Στις 13:15, με τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος θα γίνεται η υποδοχή των μαθητών στο χώρο σίτισης. Η σίτιση των μαθητών διαρκεί ως τις 14:00 και στη συνέχεια ακολουθεί 15λεπτο διάλειμμα ως τις 14:15. Από τις 14:15 ως τις 15:00 οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα, ανάλογα την ώρα αποχώρησης στα οποία θα πραγματοποιείται ή προετοιμασία ή κάποιο αντικείμενο ειδικότητας το οποίο δε μπορούμε ακόμη να καθορίσουμε. Ακολουθεί η αποχώρηση των μαθητών που έχουν δηλώσει 15:00 και 15λεπτο διάλειμμα. Από τις 15:15 ως τις 16:00 πραγματοποιείται προετοιμασία στους μαθητές που την πρώτη ώρα είχαν αντικείμενο. Στις 16:00 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με την αποχώρηση των μαθητών.
Οδηγίες
Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους το γεύμα τους, σε πλαστικό ασφαλές δοχείο κατά προτίμηση ισοθερμικό καθώς και πιρούνι ή κουτάλι. Όχι μαχαίρι! Στο σκεύος ή στο τσαντάκι πρέπει να αναγράφεται με μαρκαδόρο το ονοματεπώνυμο του/της μαθητη/τριας. Λόγω του μεγάλου αριθμού των μαθητών το γεύμα δε θα ζεσταίνεται. Φροντίστε λοιπόν να είναι ζεστό πριν μπει στο ισοθερμικό δοχείο.
Το τσαντάκι ή το δοχείο θα τοποθετείται το πρωί από τα παιδιά στα ψυγεία τα οποία βρίσκονται στο χώρο εστίασης. Τα ψυγεία δε λειτουργούν και χρησιμοποιούνται μόνο για φύλαξη.
Για ότι άλλο σας απασχολεί μπορείτε να με ρωτάτε προσωπικά.

Γιάννης Τετόρος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου